TORTILLAS DELUXE

  • Zahtevnost: preprosto
  • Čas: 20 Minut

Sestavine

• 500 g fileja lososa brez kože
• sol
• poper
• 1 kozarček Chio Dip Mild Salse, omake iz paradižnika in paprike
• 12 češnjevih paradižnikov
• 4 mlade čebule
• 1 vrečka Chio Tortillas, soljen (300 g)
• 250 g creme fraiche ali kisle smetane

Priprava

  • File lososa operemo, otremo, ga narežemo na približno 2 cm velike kocke ter začinimo s soljo, poprom in  Chio Dip Mild Salso, omako iz  paradižnika in paprike.
  • Operemo češnjeve paradižnike in jih razpolovimo.  Očistimo mlade čebule ter jih narežemo na tanke obročke.
  • Pečico z ventilatorjem predhodno segrejemo na 160 °C.
  • Tortilje stresemo v globok pekač ter nanje razporedimo kocke lososa, češnjev paradižnik in čebulne obročke ter dodamo še creme fraiche ter v pečici pečemo 10 – 12 minut.
  • Tortilje razdelimo na 4 krožnike ter postrežemo.